Verhees en Van Dijk

Nefit CentroSolar zonnestroomsystemen, complete zonnepaneelpakketten

 

Wie kiest voor een CentroSolar zonnestroomsysteem van Nefit, kiest voor unieke zekerheden. Europese kwaliteit met 5 jaar garantie op het complete systeem plús 26 jaar garantie op de opbrengst in kilowatuur (kWh). Bovendien ligt de opbrengst aantoonbaar hoger dan die van andere systemen. Dankzij de polykristallijne PV-cellen, het gepatenteerde antireflectieglas en een optimale afstemming van de componenten levert een CentroSolar systeem van Nefit de hoogste opbrengst (kWh) per geïnstalleerd vermogen.

Nefit zonnepaneelpakketten

Nefit levert de zonnepanelen in complete pakketten, inclusief bevestigingssysteem, connectoren, omvormer en kabel. Zowel voor montage op een schuin dak als op een plat dak zijn verschillende pakketten leverbaar.

BTW-voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen

Als particulier kunt u de BTW voor de aanschaf én installatie van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de belastingdienst. Dit scheelt u een aanzienlijk bedrag. Voor een gemiddeld systeem kan dat oplopen tot zo'n duizend Euro. Zo is uw systeem nog sneller terugverdiend!

Wat moet u doen om BTW terug te vorderen?


U moet er even wat voor doen, maar het loont zeker. Schaft u zonnepanelen aan, dan mag u zich bij de belastingdienst laten inschrijven als 'BTW-ondernemer'. U levert immers niet-gebruikte zonnestroom terug aan uw energieleverancier. Nadat u de BTW heeft terugontvangen, vraagt u ontheffing aan, zodat u de gebruikelijke administratie niet hoeft bij te houden.